Edukacija

Edukacija u aromaterapiji je proces kombinacije i usklađivanja edukativne materije s potrebama i mogućnostima njenih polaznika. Polaznici se razlikuju prema vrsti i stupnju obrazovanja, mogućnostima, potrebama i željama. Prema tome smo i formirali edukativni sustav kako bi svatko za sebe pronašao ono što očekuje. 

50b1cca7eeaf0b621b32827f

NUDIMO MOGUČNOST POHAĐANJA:

 

Studij Klinička aromaterapija – profesionalni stupanj edukacije za kliničkog aromaterapeuta te se po završetku studija dobiva međunarodni certifikat  (PPA, IAM, IFPA)

 

Napredni tečaj iz aromaterapije – namijenjen je osobama koje već posjeduju određena znanja iz aromaterapije, a našim ponuđenim temama ga žele unaprijediti ili proširiti. Svi kolegiji su temeljeni na znanstvenim i empirijskim istraživanjima, te potkrijepljeni praktičnim primjerima.

 

Osnovni tečaj iz aromaterapije – uvodi u osnove aromaterapije, primjenu eteričnih ulja za osobnu upotrebu. Namijenjen je svakome tko želi na prirodan način čuvati / očuvati svoje zdravlje i njegovati svoje tijelo. Ovaj tečaj je vrlo praktičan i primjenjiv za svakodnevni život. Ujedno je uvod u svijet mirisa i brojnih blagodati koje donosi aromaterapija.

 

Individualno učenje – namijenjeno je onima koji aromaterapiju žele izučavati na način da je vremenski i sadržajno u potpunosti prilagode svojim potrebama i mogućnostima. Edukacija je koncipirana na vrlo aktivnoj interakciji između mentora i polaznika, te superviziji.

 

Popularistički tečajevi – tehnike koje mogu poslužiti kao samopomoć i pomoć. Služe za unaprijeđenje i proširenje već postojeća znanja i vještine.

error: Content is protected !!